Iizakassa voit nauttia ihanista kylvyistä, joiden vesi tulee suoraan lähteestä

HOME

Tervetuloa Iizaka Onseniin!

Iizaka Onsen on vanha, sen kuumista lähteistä tunnettu kaupunki. Siellä voit tutkia kaupunkia yukatassa (kimonon muotoinen, puuvillakankainen vaate) ja nauttia höyryävän kuumasta kylvystä ryokanissa (perinteinen japanilainen majatatalo) tai yhdeksässä julkisessa kylpylässä, jotka sijaitsevat kaupungin keskellä.
Iizaka Onsen on tunnelmallinen kaupunki, jonka uskotaan löytyneen noin kaksituhatta vuotta sitten. Iizaka on paikka, jossa voit nauttia perinteisestä japanilaisesta kulttuurista. Erikokoisia ryokaneita sijaitsee vieri vieressä Sumigawa joen varrella sekä lähellä Akagawa jokea, kaupungin keskellä.
Iizaka Onsenin uniikki piirre on se, että sieltä löytyy paljon lähdevettä. Sen takia kylpylöiden vesi on “aitoa” lähdevettä eli vesi tulee suoraan lähteestä. Veden lämpötila on hieman korkeampi kun normaalisti, suurinpiirtein 42°C, mutta vesi on juuri sopivaa iholle, jättäen sen kosteutetuksi ja sileäksi kylvyn jälkeen. Kylvyllä on myös muita terveysvaikutuksia: se auttaa muun muassa mustelmien ja selkävaivojen kanssa.
Alueella julkisia kylypylöitä on yhdeksän ja jalkakylpylöitä kolme, ja Tokion helpot kulkuyhteydet mahdollistavat helpon pääsyn Iizakaan.
Yksi Iizakan hienouksista on se, että sitä ympäröivä alue on täynnä useita nähtävyyskohteita. Iizakassa on historiallisia rakennuksia, temppeleitä, japanilaisia ravintoloita, upeita maisemia sekä esimerkiksi mahdollista kerätä hedelmiä.
Tule Iizaka Onseniin! Iizakassa voit nauttia japanilaisesta kuumasta kylvystä, historiasta, kulttuurista, luonnosta sekä ruuasta yhdessä perheesi kanssa.


Public Baths and Footbaths

Experience genuine hot spring water direct from the source.

Read More

Sightseeing Spots

Stroll around a good old onsen town,rich in history and culture, in yukata.

Read More

Onsen Ryokan

Hospitality unique to Iizaka Onsen at a traditional onsen ryokan

Read More

Picking Fruit

Plenty of fruit such as cherries, peaches and grapes can be picked by visitors.

Read More

Food

Japanese cuisine, Iizaka noodles, Round Dumplings and many Izakayas (Japanese-style bars) can be enjoyed in the area.

Read More

Event Schedule

Lively seasonal-festivals are held throughout the year.

Read More

Access and Others

Easy Access to Iizaka Onsen!

Read More

To Enjoy Your Trip

Earthquake Safety Tips

Read More

Access

Easy Access to Iizaka Onsen!

Read More

FREE Wifi

at IizakaOnsen Station

Read More

RINA-Report

Read More